Menajere

Agenţia Eloise foloseşte o generoasă bază de date electronică, candidatele fiind identificate rapid funcţie de anumite criterii (nivel de educaţie şi experienţă, vârstă, zonă, disponibilitate de program, salariu şi beneficii dorite etc). Baza noastră de date se modifică săptămânal, fiind în mod constant în căutarea celor mai pregătite persoane de pe piaţă.

Candidatele pe care le avem sunt în general persoane care au facut din aceasta o meserie, în ultimii ani lucrând în mod constant pentru diverse familii, care le recomandă ca menajere, dar avem şi candidate tinere, cu mai puţină experienţă însă rapide, conştiincioase, în putere, cu foarte mare interes de a progresa şi din a face din aceasta îndeletnicire casnică, o meserie.

Vă rugăm ca în cererea pe care o formulaţi, să ne specificaţi ce anume îndatoriri va avea Menajera pe care o căutaţi, precum şi programul de lucru. De asemenea, atribuţiile vor trebui clar explicate şi agreate cu Candidatele în cursul interviului, negocierea salariului ţinând cont de toate aceste aspecte.

contact@eloise.ro