Îngrijire vârstnici

Agenţia Eloise foloseşte o generoasă bază de date electronică, candidatele fiind identificate rapid funcţie de anumite criterii (nivel de educaţie şi experienţă, vârstă, zonă, disponibilitate de program, salariu şi beneficii dorite etc). Baza noastră de date se modifică săptămânal, fiind în mod constant în căutarea celor mai pregătite persoane de pe piaţă.

Candidatele pe care le avem sunt în general persoane care au lucrat sau lucrează ca asistente medicale sau îngrijitoare în spitale sau cămine de bătrâni, dar şi persoane care au mai lucrat pentru familii oferindu-le ajutor cu persoanele vârstnice pe care le aveau în întreţinere, sau chiar persoane care şi-au îngrijit cu abnegaţie propriii bătrâni din familie.

Vă rugăm ca în cererea pe care o formulaţi, să ne specificaţi ce anume îndatoriri va avea Infirmiera pentru îngrijire vârstnici pe care o căutaţi, precum şi programul de lucru. De asemenea, atribuţiile vor trebui clar explicate şi agreate cu Candidatele în cursul interviului, negocierea salariului ţinând cont de toate aceste aspecte.