Informaţii clienţi

Etapele procesului de intermediere oferit de Agenţia Eloise sunt:

  1. Angajatorul trimite on-line cererea de angajare şi după o discuţie telefonică cu un consultant al Agenţiei noastre, se creionează profilul persoanei căutate.
  2. Consultantul Agenţiei verifică în baza de date candidatele corespunzătoare cerinţelor clientului, verifică disponibilitatea acestora, apoi le invită la un interviu de prezentare a postului, re-verifică interesul real al candidatelor şi capacitatea lor de a face faţă cu succes cerinţelor Angajatorului.
  3. Agenţia stabileşte candidatele cele mai potrivite cu cerinţele Angajatorului şi îi trimite acestuia profilul persoanelor respective.
  4. Agenţia stabileşte şi mediază întâlnirea între Client şi Candidatele alese.
  5. Clientul şi Candidata aleasă pentru a ocupa postul disponibil semnează fiecare contractul de servicii cu Agenţia, plătind comisioanele confom tarifelor afişate; Clientul primeşte dosarul Candidatei, începe perioada de probă.
  6. Clientul şi Candidata sunt consultaţi de către Agenţie în timpul perioadei de probă privind modul de desfăşurare a relaţiei contractuale, pentru a preveni şi rezolva eventuale mici neînţelegeri, în interesul ambelor părţi.

Primirea cererii de servicii din partea Angajatorului nu implică nici un cost pentru acesta. De asemenea, nici identificarea celor mai potrivite Candidate în baza noastră de date sau trimiterea profilurilor Candidatelor pe e-mail nu implică în nici un fel angajamentul Clientului faţă de Agenţie, costurile fiind suportate exclusiv de Agenţia Eloise.

În momentul în care se doreşte vizionarea Candidatelor alese, Angajatorul plăteşte Agenţiei un comision de vizionare de 75 lei, valabil 1 an de zile pentru un număr nelimitat de vizionări, nereturnabil. În momentul în care Angajatorul îşi alege din portofoliul Agenţiei o Candidată, se încheie un Contract între Agenţie şi Angajator, pentru un comision conform Politicii de Tarife afişată, comision pe care Angajatorul îl va plăti pe loc. La acel moment Angajatorul primeşte dosarul complet al Candidatei şi începe perioada de probă.

În timpul perioadei de garanţie oferite de Agenţie, care începe de la data semnării contractului, Angajatorul are dreptul la înlocuirea Candidatei alese conform pachetului de servicii achizitionat, presupunând ca cea aleasă iniţial nu corespunde cerinţelor postului (conforme cu cererea de angajare).

contact@eloise.ro