Bone

Agenţia Eloise foloseşte o generoasă bază de date electronică, candidatele fiind identificate rapid funcţie de anumite criterii (nivel de educaţie şi experienţă, vârstă, zonă, disponibilitate de program, salariu şi beneficii dorite etc). Baza noastră de date se modifică săptamânal, fiind în mod constant în căutarea celor mai pregătite persoane de pe piaţă.

Candidatele pe care le avem sunt atât persoane cu experienţă în creşterea şi educarea propriilor copii, cât şi persoane care au făcut din aceasta o meserie, în ultimii ani lucrând în mod constant pentru diverse familii, care le recomandă ca bone. Avem candidate care pot suplini cu success şi postul de guvernantă, pot face meditaţii cu copiii, avem candidate care se pot ocupa şi de problemele gospodăreşti ale familiei suplimentar faţă de sarcinile de bonă.

Vă rugăm ca în cererea pe care o formulaţi, să ne specificaţi ce anume îndatoriri va avea Bona pe care o căutaţi. De asemenea, atribuţiile vor trebui clar explicate şi agreate cu Candidatele în cursul interviului, negocierea salariului ţinând cont de toate aceste aspecte.

contact@eloise.ro